Blogihiljaisuus on johtunu kaamoksesta, joka alkaa kohta onneks väistyä. Töitä on tullu tehtyä ja vähäinen vapaa-aika on menny lähinnä töistä toipuessa... Yks kunnon influenssaki tuli kärsittyä. Käsitöitä on tullu tehtyä enemmän ku viimeisinä 10 talvena yhteensä, mutta tähän postiin ei kuvat ehdi. Nyt on vastattava haasteeseen.

Sain haasteen nerazilta, joka sai sen past0r1:lta. Itse laitan haasteen eteenpäin Marjolle, Lauralle, juspelille, kollega-Elisalle ja Sirssille (salattu blogi). Ite asiassa tää kuuluis laittaa kuudelle eteenpäin, mut niin moni tuntuu jo vastanneen, niin en keksi kenet vielä haastaisin...

Haasteen juju on tämä: Julkaise blogissasi 6 outoa asiaa itsestäsi. Ihan mitä tahansa, kunhan ne on sinun tai ehkä jonkun muun (joka on niistä huomauttanut) mielestä outoja. Ja sitten taas haastetta levitykseen.

Nää on mun kuus outoa asiaa. Ei outous- tai tärkeysjärjestyksessä.

1. Tykkään lukee aikakauslehtiä. Siis EI mitään juorulehtiä. Vaan tyyliin Kauneus ja terveys, Avotakka, Kotivinkki jne. Iso Kirja -opistolla olin aikoinaan asiasta kuuluisa, mulla oli yksityinen lehtilainaamo, maailmasta eristyksissä oleville opiskelijoille ;) 
2. Kannan käsilaukussa kaikkee tarpeellista ja tarpeetonta. Mitä tahansa kaipaat, Memmulta sitä löytyy. Paitsi kalvotussia ei oo sillon ku sitä tarvittais!
3. Oon urheiluhullu. Siis penkkiurheilijana. Ihan vaahtosammuttimen kokoisesta oon seurannu urheilua, lähinnä talviurheilulajeja. Mäkihypystä se lähti, mattinykäsille ja toniniemisille on pienenä kirjoteltu fanipostia. Jääkiekkoa seurasin joskus myös. Nykyään seuraan aktiivisesti ainoastaan hiihtourheilun isoja kisoja. Niistä yhdistetty on ihan ykköslaji, mc-tuloksia seurailen myös.
4. Mulla on aina villasukat yöllä (ja kotona muutenki) jalassa, myös etelän helteessä
5. Ruokakaupassa iskee usein nipottajuus päälle, ku huomaan että hyllyssä on jotain vanhentuneita tuotteita tai muuten vaan palvelu ei pelaa, niin annan kyllä palautetta heti suoraan. Joskus oon saanu vanhentuneitten tuotteen bongaamisesta alennusta omista ostoksista.
6. Telkkarista katon melkein kaikki mahdolliset sairaala- ja rikossarjat (mut en sit juuri muuta). Ihan kun töissä ei sais varsinkin ekasta aiheesta tarpeekseen. Samalla arvostelen, että kuinka väärin ne hommansa tekee, niin että telkkaria samalla kattovat maallikot menettää hermonsa ku en oo hiljaa ;)

Ajattelin aluks että on vaikee keksiä, mutta tulihan näitä sitte, jotain jäi rannallekin. Ehkä jotain olennaistakin. Saa ehdotella jos muistaa musta jotain muuta outoa :)
 
Seuraavaksi (jossain vaiheessa) sitten talven käsityönäyttely.
 
edit: blogiosotteet korjattu